Vrendly Blog Downloads tel: 085 888 36 82
Vrendly Debiteurenbeheer | Vrendly op weg naar de finale van LEF!

Vrendly op weg naar de finale van LEF!

Op 30 mei jl. mocht Vrendly pitchen voor de jury van LEF. Van de twaalf startups die uit de voorronde gekozen zijn mochten er maar 6 door naar de halve finale. Vrendly werd als eerste genomineerd en mag door naar de halve finale!

Vrendly is gekoppeld aan de bekende Leidse ondernemer Ramses Braakman, eigenaar van van Hart voor de Zaak die Vrendly verder zal begeleiden naar (hopelijk) een plaats in de finale. De komende tijd zal er intensief samen worden gewerkt aan de verdere groei van Vrendly.

Wat is LEF

LEF is de grootste en bekendste starterswedstrijd voor ondernemers uit de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Al meer dan jaar organiseert LEF deze jaarlijkse starterswedstrijd en heeft zij tal van bekende winnaars opgeleverd, waarvan sommige zelfs tot internationale ondernemingen uitgegroeid zijn.

“LEF is bovendien een belangrijk netwerkevent voor ondernemers die net gestart zijn of plannen hebben dit binnenkort te doen. Het is een springplank naar succes! Want of je nu kandidaat bent of publiek, LEF leert én inspireert!”

Over Vrendly

Vrendly zorgt ervoor dat ondernemers sneller betaald krijgen zonder verlies van de goede klantrelatie. Last van slecht betalende klanten en wil jij minder tijd kwijt zijn aan deze klanten? Neem dan contact met ons op of probeer gratis 1 maand Vrendly. Wij spreken jouw slecht betalende klanten op een vriendelijke en correcte wijze aan. Jij hebt hier geen omkijken naar en wij laten het jou weten zodra een betaling binnen is. Meld je nu direct aan of neem contact met ons op via info@vrendly.nl.

arrow_backterug