Vrendly Blog Downloads tel: 085 888 36 82
Vrendly Debiteurenbeheer | Vrendly Blog

Vrendly Blog

Vrendly te gast in de grootste Nederlandse podcast voor ondernemers; ondernemerspassie.nl

Deze maand was Vrendly te gast in de populaire podacast ondernemerspassie.nl van Alex Lie-Hap-Po. Co-founder van Vrendly Maurits vertelt waarom Vrendly ontstaan is en legt uit op welke wijze Vrendly ervoor zorgt dat facturen sneller betaald worden.

Lees meer…

Vrendly uitgekozen als start up van de maand door Young Startup

Deze maand zijn wij verkozen tot startup van de maand door Young Startup. Young Startup stelde ons daarom een aantal vragen over Vrendly en onze toekomstplannen. Wil jij ook weten waarom wij Vrendly zijn begonnen, wie er achter Vrendly zitten en wat onze toekomstplannen zijn? Lees het interview met Young Startup dan hier.

Lees meer…

Help je klant betaalt niet wat nu? 5 Tips van ons

Onlangs schreven wij voor Financeconnect een gastblog met daarin 5 handige tips voor ondernemers die te maken krijgen met klanten die hun factuur niet betalen. De tips zijn opgesteld zodat dat jij er direct mee aan de slag kunt. De blog kan je hier teruglezen.

Lees meer…

Verdere stijging aantal wanbetalers februari 2017

De Credit Managers Index (CMI) laat zien dat in februari 2017 de trend van een stijgend aantal wanbetalers zich doorzet. Tevens is het opvallend dat er een stuk minder kredieten zijn verstrekt. Hoe zit dit?

Lees meer…

Zo ben jij iedere debiteur de baas.

Je debiteur achterna zitten om te betalen vindt bijna niemand leuk. Hoe zorg je ervoor dat je toch prettig in gesprek blijft en snel resultaat boekt? Zo kun jij iedere debiteur tot betaling verleiden.

Lees meer…

Je ERP pakket gebruiken voor het beheren van je debiteuren, of toch een specialist?

Enterprise resource planning – ook wel ERP – software wordt door veel bedijven gebruikt bij het beheren van debiteuren. Niet vreemd nu bijna 80% van de ondernemers gebruik maakt van ERP software of software die kenmerken heeft van een ERP systeem.

Lees meer…

Aantal wanbetalers stijgt in januari 2017

De Credit Managers Index (CMI) laat zien dat er in januari 2017 meer wanbetalers zijn dan in voorgaande maanden. Tevens is het opvallend dat er meer openstaande facturen zijn die de vervaldatum zijn gepasseerd. Reden om je zorgen te maken?

Lees meer…

Waarom jij klaar moet zijn voor mobiel betalen!

We betalen steeds vaker via onze mobiele telefoon. Inmiddels worden bijna 20% van alle online aankopen via de mobiele telefoon betaald. Dit aantal groeit sterk, mede omdat de grootste bevolkingsgroep van Nederland, de millennials (bevolkingsgroep tussen de 18 en 35 jaar), over steeds meer vermogen beschikt. Daarmee bepalen zij voor een groot deel hoe het betaalverkeer eruit ziet en nog belangrijker hoe dit er in de toekomst uit zal gaan zien.

Lees meer…

Wist jij dat…….. enkele feiten op een rijtje

In de afgelopen blogs hebben we vooral aandacht besteed aan het sneller betaald krijgen van je facturen en de wijze waarop jij je debiteuren het beste kunt aanspreken. Maar hoe relevant is dit nou? Daarom hebben we enkele feiten op een rijtje gezet, die laten zien hoe groot het probleem van late betaling in Nederland is.

Lees meer…

5 Smoezen om een factuur niet te betalen, dit zijn de beste antwoorden

Kom jij ook telkens dezelfde smoezen tegen om een factuur niet te betalen? Wij hebben de 5 meest gebruikte excuses bij elkaar verzameld. Met deze tips weer jij je tegen de meest gebruikte smoezen om niet te betalen.

Lees meer…