Vrendly Blog Brochure tel: 085 888 36 82
Vrendly Debiteurenbeheer | Vrendly Blog

Vrendly Blog

Hoe schrijf je een goede aanmaning? (met voorbeeld!)

Een aanmaning verzend je nadat je een herinneringsbrief verzonden hebt en nog geen betaling ontvangen hebt. Wat moet er allemaal in een aanmaning staan, en hoe zorg je ervoor dat een debiteur snel tot betaling overgaat?

Lees meer…

Hoe schrijf je een goede herinneringsbrief? (Met voorbeeld!)

Als ondernemer ontkom je er helaas niet aan; het hebben van een goede herinneringsbrief. In Nederland heeft bijna 90% van de ondernemers te maken met wanbetalers. Eerder gaven we al een aantal tips die ervoor zorgen dat jij minder last hebt van wanbetalers, maar hoe kun je een wanbetaler het beste aanschrijven?

Lees meer…

Hoe kun jij je debiteurenbeheer succesvol automatiseren?

Eerder heb je de voordelen van het automatiseren van je debiteurenbeheer kunnen lezen. Heeft dit je overtuigd en wil jij nu ook geautomatiseerd je debiteuren beheren, lees dan verder.

Lees meer…

Voordelen van Online Debiteurenbeheer met Vrendly

Online debiteurenbeheer is voor veel grote vennootschappen al gemeengoed. Voor veel kleine bedrijven staat dit echter nog in de kinderschoenen. Dit heeft veelal te maken met de kostbare en lange implementatietrajecten die gepaard gingen met de invoering van online debiteurenbeheer. Met Vrendly behoren deze obstakels gelukkig tot het verleden.

Lees meer…

Geautomatiseerd debiteurenbeheer de ideale oplossing?

Geautomatiseerd debiteurenbeheer was vroeger vooral weggelegd voor grote ondernemingen. De implementatiekosten waren immers hoog waardoor het enkel bij hoge facturatie volumes interessant was om te gebruiken. Inmiddels is geautomatiseerd debiteurenbeheer ook voor kleinere ondernemers mogelijk en binnen handbereik. Wij bespreken de voor en nadelen.

Lees meer…

Op vakantie en toch gewoon betaald krijgen als ondernemer?

Wie wil dat nou niet? Lekker op vakantie gaan en zeker weten dat je openstaande facturen netjes betaald worden. Dit allemaal zonder dat jij tijdens je vakantie gestoord hoeft te worden. Wij laten je zien hoe je ook tijdens je vakantie betaald kunt krijgen.

Lees meer…

Vrendly pitcht bij Quote!

Iedere week nodigt Quote een veelbelovende startup uit om te mogen pitchen. Ook Vrendly mocht pitchen bij Quote, het grootste zakenblad van Nederland. Wil jij ook weten hoe je sneller betaald krijgt en toch je klanten tevreden kunt houden? Luister dan hier onze pitch.

Lees meer…

Vrendly op weg naar de finale van LEF!

Op 30 mei jl. mocht Vrendly pitchen voor de jury van LEF. Van de twaalf startups die uit de voorronde gekozen zijn mochten er maar 6 door naar de halve finale. Vrendly werd als eerste genomineerd en mag door naar de halve finale!

Lees meer…

Vanaf 1 juli 2017 MKB en ZZP beschermd tegen lange betalingstermijnen van grootbedrijven

Goed nieuws voor MKB en ZZP bedrijven: vanaf 1 juli a.s. mogen grote ondernemingen tegenover het MKB en ZZP’ers geen betalingstermijn langer dan 60 dagen meer hanteren. Kleine ondernemers worden zo beter beschermd tegen late betalingen.

Lees meer…

Vrendly te gast in de grootste Nederlandse podcast voor ondernemers; ondernemerspassie.nl

Deze maand was Vrendly te gast in de populaire podacast ondernemerspassie.nl van Alex Lie-Hap-Po. Co-founder van Vrendly Maurits vertelt waarom Vrendly ontstaan is en legt uit op welke wijze Vrendly ervoor zorgt dat facturen sneller betaald worden.

Lees meer…